Ik help kinderen en volwassenen te begrijpen hoe het komt dat bepaalde dingen lastig zijn en wat er voor nodig is om het dagelijkse leven weer makkelijker te maken. Dat geeft rust en ruimte, voor iedereen.

DENKEN, VOELEN & DOEN
In mijn praktijk werk ik volgens een holistische zienswijze. Dat betekent dat ik een probleem vanuit verschillende invalshoeken en lagen bekijk om zo optimaal mogelijk bij de behoefte van iemand aan te sluiten. Ik probeer daarbij inzicht te geven, nieuwe verbanden te leggen en een behandeling te bieden voor uiteenlopende ontwikkelingsvragen. Door te begrijpen wat jouw lichaam met zijn klachten probeert te vertellen, kunnen we zien wat er nog blokkeert in het denken, voelen en doen.

Jouw talenten en kwaliteiten kunnen geblokkeerd zijn geraakt door (geboorte)trauma, stress, ziekte of andere levensomstandigheden. Een klacht zie ik daarom als een uitingsvorm van een dieperliggend probleem en door problemen bij de basis op te lossen, krijgt je weer toegang tot jouw kunnen.

Het lichaam is voor mij de basis van waaruit ik werk, want jouw lichaam kent jou al je hele leven, zélfs toen je nog in de buik van je moeder zat! Alles wat je hebt meegemaakt heeft het onthouden, ook al ben jij het zelf vergeten. Als je de taal van jouw eigen lichaam weer leert verstaan, heb je een vriend voor het leven die er alles aan zal doen om jou te helpen bij wat je wilt bereiken. Je bent van harte welkom in mijn praktijk om dit samen met mij weer op te pakken: tot Jutters!!
 

"de Jutter Coaching - Durf te vinden

Extra
- Als ik werk met een kind, probeer ik altijd nauw met de ouders samen te werken, zodat ook buiten de behandelingen de ontwikkeling op een positieve manier ondersteund kan worden.
- Van welke invalhoeken en behandelmethodes ik tijdens mijn begeleiding gebruik maak kun je uitgebreid lezen op mijn website.

 

Meer weten over: 
werkwijze
openingstijden 
tarieven

"Wacht niet tot de storm voorbij is, leer dansen in de regen.