Ik help kinderen, ouders en volwassenen te begrijpen hoe het komt dat bepaalde dingen nog lastig zijn en wat er voor nodig is om het dagelijks leven weer makkelijker te maken. Dat geeft rust en ruimte, voor iedereen.

In mijn praktijk maak ik gebruik van een ruim aanbod van behandelvormen. Ik combineer altijd verschillende behandelvormen om zo optimaal mogelijk bij de behoefte van iemand aan te sluiten. Daarbij werk ik vanuit de verbinding tussen lichaam en geest, want iemand die niet lekker in zijn vel zit is vaak zowel fysiek als emotioneel uit balans. Dit kunnen we gaan merken aan onze gezondheid en aan ons gedrag; het lichaam is daarom voor mij de basis van waaruit ik werk. Jouw lichaam kent jou al je hele leven zélfs toen je nog in de buik van je moeder zat! Alles wat je hebt meegemaakt heeft het onthouden, ook al ben je het zelf vergeten.

Jouw talenten en kwaliteiten kunnen geblokkeerd zijn geraakt door (geboorte)trauma, stress, ziekte of andere levensomstandigheden die een te grote aanslag hebben gedaan óf doen op het uithoudingsvermogen van jouw lichaam en geest. Een probleem zie ik daarom als een uitingsvorm van een dieperliggend probleem en door problemen aan de basis op te lossen, krijgt je weer toegang tot jouw kunnen. Als je de taal van jouw eigen lichaam weer leert verstaan, dan heb je een vriend voor het leven, die er alles aan zal doen om jou te helpen bij wat je wilt bereiken.

In mijn praktijk werk ik volgens een holistische zienswijze. Dat betekent dat ik een probleem vanuit verschillende invalshoeken en lagen bekijk. Ik probeer daarbij inzicht te geven, nieuwe verbanden te leggen en een behandeling te bieden voor uiteenlopende ontwikkelingsvragen. Dit is mogelijk, omdat de verschillende invalshoeken allemaal voortkomen uit dezelfde bron: het lichaam en het stresssysteem diep in onze hersenen. Door te begrijpen wat het lichaam met zijn klachten probeert te vertellen, kan ik zien wat er nog blokkeert en daardoor het lichaam via een gerichte behandeling bieden wat het nodig heeft. De zon komt dan weer achter de wolken tevoorschijn en kan doen waarvoor zij bedoeld is: stralen!! Er ontstaat ruimte en rust wat doorwerkt op alle gebieden van ons Zijn. Hoe ik dat aanpak kun je uitgebreid lezen op mijn website.

Ik wens jou toe dat jij -en de mensen van wie jij houdt- de dag weer met een glimlach mogen beginnen. Een dag waarin er meer rust, vertrouwen en plezier in het leven voelbaar mogen zijn. Je bent van harte welkom in mijn praktijk om dit samen met mij weer op te pakken: tot Jutters!!
 

NB.
Als ik werk met een kind, probeer ik altijd nauw met de ouders samen te werken, zodat ook buiten de behandelingen de ontwikkeling op een positieve manier ondersteunt kan worden.

Wil je meer weten over mijn werkwijzeopeningstijden en tarieven, klik dan op de betreffende woorden.


"Wacht niet tot de storm voorbij is, leer dansen in de regen.