Begeleidingstraject

Altijd stond je klaar voor Maud met tips en oefeningen om haar te helpen. Maud heeft er ontzettend veel aan gehad en wat fijn om te zien dat ze niet meer bang en veel zelfverzekerder is! Voor haarzelf een grote overwinning en voor ons een gevoel van trots.Nogmaals heel erg bedankt, je bent een topper! Mochten we nog een keer hulp nodig hebben; dan weten we je te vinden!

Jacco & Pauline

---------

Soms komt er iemand in je leven die hoger reikt en dieper gaat.
Iemand die je toelaat in je hart en mag komen tot de bodem van je kwetsbaarheid.
Lieve Simone je hebt mij doen beseffen dat dit is wie ik zijn mag. Bedankt voor als je liefde en voor de persoon die jij bent. Je hebt mij zoveel teruggeven vanuit eigen kracht. Je hebt voor altijd een bijzonder plekje in mijn hart.

Elise (12 jaar) en haar moeder

---------

Simone is een fijn persoon, met veel inlevingsvermogen, plezierig in de omgang en geeft duidelijke informatie naar ouders na een coachingsmoment. Ze heeft na een kort gesprek al een enorm goed beeld bij een kind.
Onze dochter voelde zich altijd op haar gemak bij Simone, er was een wederzijdse klik, een vertrouwd gevoel. Erg belangrijk om onze dochter goed te kunnen coachen.

Anoniem (dochter van 5 jaar)

---------

De coaching hebben we ervaren als warm en liefdevol met oprechte aandacht voor dat wat mag groeien. Niet alleen voor de kinderen maar ook voor ons als ouders. We zagen onze zonen zelfverzekerder worden.
De één was gaan geloven dat hij niet goed was in schoolwerk en het tegenovergestelde ervoer hij binnen een uur. Wat een omslag en bevestiging voor hem dat hij helemaal goed is zoals hij is.
De ander had aardig wat familiezaken op zijn schouders genomen. Bij Simone mocht hij zijn zoals hij is en was alles oké. Hij heeft waardevolle schatten van zichzelf ontdekt. 
Precies dat wat wij als ouders even niet konden bieden omdat wij midden in de familiezaken zaten.

Emiel (vader van de twee zonen)

---------

We hebben de coaching als heel nuttig, bruikbaar en interessant ervaren. Onze zoon Emiel ging graag naar Simone toe en vond het erg interessant om thuis aan de slag te gaan met de 'opdrachten'. We voelden ons vanaf de eerste sessie meteen begrepen en op ons gemak. De oefeningen en lessen die Emiel maar zeker ook wijzelf hebben geleerd kunnen we nu nog steeds goed gebruiken. Emiel voelt zich zekerder en het concrete "sterk staan/zitten" komt nog steeds van pas. De lichamelijke oefeningen vond hij zelf het leukste om te doen, wij hebben vooral veel gehad aan de tips die we kregen om anders tegen de dingen aan te kijken, de andere manier van denken over sommige (school-)situaties die we hebben geleerd.

Marianne en Emiel (9 jaar) - Meppel

---------

De open spontane benadering en de eerlijkheid over gevoelens en acties worden simpel maar doeltreffend uitgelegd. Het was een open lieve spontane ervaring waarin ze je leert om met andere ogen en gevoelens naar jezelf en je kind te kijken en duidelijke mooie uitleg over de spiegel die je kind aan jou laat zien!

Trieneke en Dennis (9 jaar)

 ---------

Ik vond het heel leuk om rekenen te oefenen bij Simone.
Anouk van Beek (9 jaar)

Wij zijn met Anouk naar Simone gegaan, omdat Anouk moeite had met de tafels. Simone is met Anouk aan het werk gegaan en ze heeft ons daarbij veel bruikbare tips gegeven waar we thuis mee aan de slag kunnen. Simone wisselde het werken af met ontspanning. Dat was erg prettig.

Anouk vond het erg leuk om  naar Simone te gaan. Ze vond de aandacht heerlijk en ze was erg gemotiveerd om aan het werk te gaan. Ze was wel wat teleurgesteld toen ze na een paar keer al niet meer heen hoefde, omdat we genoeg handvatten hadden gekregen om thuis verder te oefenen.

Maaike van Beek (moeder Anouk)