Ontdek jouw talenten!
Wacht niet tot de storm voorbij is... maar leer dansen in de regen.
Gestrand... en dan?
Je hoeft niet te springen om vrolijk te zijn, als je maar veerkracht hebt.
Laat je angst achter je...
Jij bepaalt jouw eigen weg
Geloof in jouw dromen

"Kinderen rond 9 jaar zitten in een bijzondere ontwikkelingsfase waarin veel gebeurt en die van grote invloed is op het verdere leven van een kind.

'Wat een inspirerende dag, deze had ik niet willen missen!'

'Blijf de training zo enthousiast en met passie geven. Dit is erg aanstekelijk!'

'Ik heb een inspirerende dag gehad waarbij ik veel handvaten heb gekregen voor mezelf, mijn gezin en mijn toekomstige praktijk.'Het is een leeftijd waarin heel veel gebeurt en die veel dieper en verder gaat dan alleen de 9 jaar.
Er is sprake van veel tegenstrijdige gevoelens waardoor kinderen in verwarring raken. Ouders maken zich vaak zorgen om het gedrag wat zij laten zien en weten er geen raad mee. 
Hoe zou het voor jou zijn om deze kinderen -en daarbij ook hun ouders- te begrijpen en te kunnen begeleiden in deze bijzondere ontwikkelingsfase?!

NA DEZE DAG:
• Beschik jij over praktisch inzetbare tools waarmee jij 9-jarige kinderen én hun opvoeders kunt begeleiden. 
• Heb jij díe kennis in huis die deze fase zo bijzonder én belangrijk maakt.

• Heb jij voldoende informatie om zelf informatiebijeenkomsten te organiseren.
• Weet jij wat de invloed van deze bijzondere periode is op het verdere leven van een kind.
• Heb jij ontdekt wat de kinderen in deze levensfase zo hard nodig hebben om zich weer lekker in hun vel te kunnen voelen.Als bovenstaande informatie jou aanspreekt en je deze kinderen graag op maat wilt kunnen begeleiden, schuif dan aan bij één van de dagen die ik met regelmaat geef. 

VOOR WIE:
Deze dag is geschikt voor een ieder die met kinderen in deze leeftijdsfase omgaat en daarom leent deze dag zich ook uitstekend als nascholingsdag.
Werknemers kunnen deze dag -in overleg met hun leidinggevende- dikwijls vergoed krijgen als nascholingsdag.

Jij investeert: jouw tijd, aandacht en €125,- inclusief btw. en syllabus.
Ik investeer: koffie, thee, sap, lekkers, overheerlijke zelfgemaakte soep en mijn enthousiasme om deze bijzondere en nog onbekende informatie over te brengen aan jou. 
Voor deze dag mag je jouw eigen lunch meenemen.

ONDERNEMERS:
Het is ook mogelijk deze dag op een locatie van jouw keuze te geven.
Neem voor de mogelijkheden contact met mij op via de mail: simone@dejuttercoaching.nl of laat mijn telefoon rinkelen door te bellen met: 06-28092618.

tot Jutters!!

DATA:
13 Februari 2018 (VOL)  
Tijd: 9.30 tot 15.00 uur.
Locatie: Nijverheidsweg Noord 60-27 - 3812 PM - Amersfoort  

19 Februari 2018 (VOL)
Tijd: 9.30 tot 15.00 uur.
Locatie: Herenwal 69 - 8441 BB - Heerenveen / Bewuste Ouders - Gaby Lawant - De Rapper

29 September 2018 
Tijd: 9.30 tot 15.00 uur.
Locatie: in Steenwijk (Locatie wordt nader bekend gemaakt)

Opgave is alleen mogelijk via: simone@dejuttercoaching.nl
Voor vragen: 06-28092618

Simone Nieuwhuis is 20 jaar werkzaam geweest als groepsleerkracht in het basisonderwijs en werkt nu als  'Ouder en Kindcoach' in haar praktijk 'de Jutter Coaching', waar zij kinderen en hun opvoeders begeleidt bij hulpvragen over opvoeding, lichaamsbewustzijn, educatie, onderwijs en bewustwording.

 

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS mail :
 

Een hele inspirerende dag Simone!
naast kennis over 'Het kind van 9', met andere woorden alles waar kinderen in deze leeftijdsfase mee te maken en te dealen hebben, heb ik oook het kind van 9 in mezelf even weer mogen voelen. Hiervoor beklijft alles nog beter en blijft het hangen! Ik heb vele tips en tops gekregen voor in mijn eigen (kinder)coachingspraktijk 'De Waterdrager', die ik zeker ga gebruiken!
Liefs Eeltje Heida-eigenaar van 'De Waterdrager'.
_______

Ik vond het een hele bijzondere dag. Nooit geweten (ondanks mijn kennis en ervaring binnen de Jeugdhulpverlening) dat deze fase in het leven zo'n veelzeggende en bepalende periode was. Ik heb veel bevestiging gekregen; door terug te gaan naar mijn eigen jeugd als 9 jarige, wat er in deze fase zo belangrijk is om als ouder/begeleidster uit te dragen naar het kind! Ik hoop dat veel mensen die deze dag hebben gevolgd dit door kunnen geven, zodat ieder kind krijgt wat hij/zij verdiend!! Bedankt.
Groet, Chantal

_______

Ik heb een inspirerende dag gehad waarbij ik veel handvaten heb gekregen voor mezelf, mijn gezin en mijn toekomstige praktijk. Ik heb een super leuke dag gehad. Dankjewel Simone.
Liefs Monique
_______

9 Jaar....wat bij-zonder!!
Een hele inspirerende dag waarin Simone mij meenam in het voelen en denken als een 9 jarige! Deze informatie zou iedere leerkracht van groep 5/6 moeten weten! En alle ouders van een 9-jarige zou ik gerust willen stellen...na deze verhelderende dag. Dankjewel SImone voor het delen van je kennis en inzichten!
Shelly Ensink-eigenaar van Kinderpraktijk Ubuntu

_______

Lieve Simone,
Superleuk om jou te ontmoeten. Wat ben jij een topper, je doet het super goed en fijn.
Voor mij was het herhaling van de stof, maar voor wie nog niet bekent is met deze fase denk ik een mooie waardevolle dag! Tot ziens hoop ik!!
Bauke Borsboom-eigenaar van Vlindertijd en schrijfster van het geweldige boek Ik ben 9.
 _______

​Ik heb mij heel welkom en verzorgd gevoeld. Veel waardevolle informatie die een plek geven aan wat ik voelde en ervaarde met mijn negenjarige. Echt iets voor iedere ouders, leerkracht en hulpverlener om zich bewust van te zijn. Simone geeft het met een mooie energie en interesse.

Naomi Doeze Jager
 _______

Ik heb veel bevestiging gekregen en nieuwe dingen geleerd over het kind van 9. Een mooie basis om mee verder te gaan. Het was een leuke, inspirerende dag met jou als leuke, enthousiaste en leerzame docente.
Lieve groet, Marjolein
_______

Simone was enthousiast en het was een dag met veel informatie.
Dit zorgde voor inspiratie en ruimte voor groei.
Bedankt!

Marianne Pos-eigenaar Rechtsom Leren
 _______

Ik heb deze dag als inspirerend en vooral bijzonder ervaren.
De terugkerende en samenhangende manieren van kijken, ontwikkelingsfasen, oerplek, gevoel en lichamelijk zijn heel herkenbaar en makkelijk op aan de haken.
Simone, hartelijk bedankt voor je open, warme masterclass vol humor en -individuele- aandacht.
Liefs Jaquelien-eigenaar van Zonnevlechtkindercoaching
 _______

Zeer leerzaam, verrijkend en een eye-opener.
Dankjewel.

Liefs Dinah
_______

Deze masterclass was erg leerzaam. Veel nieuwe inzichten over mijn kinderen gekregen waarmee ik aan de slag kan. Heel erg bedankt Simone!
Liefs Famke
_______

- Inspirerend
- Geeft mij rust met betrekking tot de zorgen die ik heb bij de ontwikkeling van mijn kind(eren)
- Fijne dag, die had ik niet willen missen!
Groet Eva

_______

Vandaag was heel leerzaam en gaf bevestiging dat ik met mijn gevoel goed zat t.o.v. de diagnoses die we voor onze kiezen kregen van onze oudste zoon.
Bedankt en veel succes.
Yvette Boesten
_______

Bedankt voor: 
-Inspiratie
- Op zijn plek vallend
- Passend bij eigen 'IK'-proces.

Blijf de training zo enthousiast en met passie geven. Dit is erg aanstekelijk!
Angela Regts

_______

Bij Simone heb ik de masterclass 'de bijzondere wereld van het kind van 9 gevolgd'. Wat een inspirerende dag. Ik heb een kijkje mogen nemen in die bijzondere belevingswereld, maar ook heb ik naar mijn eigen kind van 9 gekeken. Dat vond ik heel waardevol. De wijze waarop Simone deze dag begeleidde was heel prettig. Er was ruimte voor ieders verhaal. Ik voelde me echt welkom en gezien. 
Amber Heemskerk -eigenaar van 'Berenkinderen'
 _______

Ik ben met heel veel handreikingen deze masterclass 'Het 9 jarige kind' uitgekomen. Veel herkenning bij en ook inlevingsvermogen van Simone.
Ik heb met veel interesse gekeken en geluisterd naar de astrologische benamingen en de periodes waar kinderen in kunnen zitten. Ook voor wat betreft mijzelf en mij praktijkopbouw!!
Een kleinschalige en open masterclass waarbij je heel bewust wordt van de belevingswereld waar 9 jarige kinderen in zitten. Dank daarvoor!!

Johanette Beereboom -eigenaar van 'Kinderkrachtig' 
_______

Dank je wel Simone voor de fijne masterclass van gisteren. Net achter mijn computer alle info nog eens verwerkt, aangevuld met eigen ervaringen, eerdere informatie van de ontwikkelingsfasen uit de opleiding van de Magie van Kindercoaching om zo een totaal en compleet document te hebben. Ik heb genoten van de verhalen, de groep, de lunch en jou. 
Hester Geerdinck -eigenaar van 'Kindercoachpraktijk Wijs!'